Terugsturen van producten

Wet Koop op Afstand

Bij wet is geregeld dat je binnen 14 kalenderdagen na aankoop van een online-product de bestelling mag annuleren.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 kalenderdagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw (thuis)adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Stofey geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@rvsbuitenhaard.nl. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour – zodra het pakket door ons retour is ontvangen – terugstorten.

Meldt het ons binnen 14 kalenderdagen als je de bestelling wilt annuleren

Kortom: annuleren is geen probleem. Maar we gaan er natuurlijk van uit dat je tevreden bent over de aankoop!

Het product voldoet niet aan de verwachtingen

Mocht bij ontvangst onverhoopt blijken dat het product niet voldoet aan uw verwachtingen, kun je gebruik maken van het herroepingsrecht.

Uiteraard gelden er wel een paar spelregels:

  • Het product is niet in gebruik genomen en dient in zo origineel mogelijke staat geretourneerd te worden in de originele verpakking
  • De verpakking dient in goede staat te zijn, zodat de haard niet beschadigd raakt tijdens het retour transport
  • Na ontvangst van de retourzending krijg je een ontvangst bericht en binnen 30 dagen maken wij het aankoopbedrag over op je rekening
  • Het oorspronkelijke aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, zal door ons worden gecrediteerd. Kosten voor het retour zenden van het product zijn voor eigen rekening

Stuur een mail naar info@rvsbuitenhaard.nl. Wij informeren je vervolgens over hoe je de producten het beste kunt retourneren.

Beschadigd of verkeerd product

Controleer bij ontvangst van het artikel of het juiste product, onbeschadigd en compleet, afgeleverd is. Mocht dit niet het geval zijn, dan dien je dit zo snel mogelijk na ontvangst aan ons te melden via info@rvsbuitenhaard.nl.

Mocht er een defect zijn aan je product en wil je gebruik maken van de garantieregeling, dan kun je dit melden via info@rvsbuitenhaard.nl. Graag ontvangen wij  bij een defect de volgende gegevens per mail:

  • Ordernummer van uw bestelling;
  • Foto’s van de het defecte onderdeel;

Na ontvangst en beoordeling krijg je een mail met daarin verdere uitleg over het retourneren van producten.